English | Ελληνικά

Mergers & Acquisitions database > Ο Όμιλος SoftOne εξαγόρασε τη Sunsoft

18/12/2023

Την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Sunsoft ανακοίνωσε ο Όμιλος εταιρειών SoftOne. Πρόκειται για εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή και εγκατάσταση προηγμένων πληροφοριακών συστημάτων για επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η στρατηγική επένδυση σηματοδοτεί τη δυναμική είσοδο του Ομίλου SoftOne, σε έναν από τους πλέον σημαντικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας, με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Ο Όμιλος SoftOne, μέσα από τη νέα αυτή επένδυση, θα αξιοποιήσει τις εμπορικές ευκαιρίες που απορρέουν τόσο από τις ισχυρές αναπτυξιακές προοπτικές της Ho.Re.Ca, όσο και από τις προκλήσεις που φέρνει η ανάγκη του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων του κλάδου.

Με αφορμή τη νέα επένδυση, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών SoftOne, Πάνος Μαρτίνης, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζω τη Sunsoft στον Όμιλο SoftOne. Μέσα από την εξαγορά μίας από τις πλέον καταξιωμένες και ηγετικές εταιρείες, εισερχόμαστε αποφασιστικά στο χώρο του λογισμικού Ho.Re.Ca, έναν κρίσιμο και ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο της ελληνικής οικονομίας. Τοποθετώντας στο επίκεντρο την ανάπτυξη και αξιοποίηση ισχυρών συνεργειών, εισερχόμαστε στο χώρο αυτό σε μία κομβική στιγμή για να οδηγήσουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε όλες τις λειτουργίες μιας επιχείρησης Ho.Re.Ca μέσα από ολοκληρωμένες, διασυνδεδεμένες και βέλτιστες λύσεις».

Η πρόεδρος της Sunsoft, Μίνα Μιμίκου, ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που γινόμαστε μέλος της οικογένειας του Ομίλου SoftOne. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί επιστέγασμα της προσήλωσης των ανθρώπων μας στην επίτευξη των στόχων της Sunsoft όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι πεπεισμένη πως πλέον, με την υποστήριξη του μεγαλύτερου ομίλου πληροφορικής στην Ελλάδα, θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά να προσφέρουμε τις πληρέστερες λύσεις μηχανογράφησης σε επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας, ενισχύοντας ουσιαστικά την ικανότητά τους να παρέχουν εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών προς τους πελάτες τους».

https://dealsanddeals.eu/admindeals-portal/admin/insert-manda-step2.jsp

online buying & selling businesses
Mergers & Acquisitions database

Προφίλ

Γιατί deals&DEALS

Υπηρεσίες

Πελάτες

Επικαιρότητα & Άρθρα

Συνδέσεις

Επικοινωνία

Copyright deals&DEALS 2010, all rights reserved Designed and Developed by S&I Engineering