Workshop: «Πόσο αξίζει η επιχείρησή μου;»

Workshop: «Πόσο αξίζει η επιχείρησή μου;»

Θέλατε να μάθετε αν ισχύει ότι μία επιχείρηση αξίζει «3-5 φορές τα Κέρδη της»; Θέλετε να μάθετε που θα βρείτε πολλαπλασιαστές για τον κλάδο σας; Θέλετε να μάθετε τι είναι η περίφημη μέθοδος της προεξόφλησης των μελλοντικών ταμειακών ροών; Θέλετε να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε κριτικά οποιαδήποτε «επιστημονική» μελέτη αποτίμησης; Θέλετε να μάθετε πόσο αξίζει μία επιχείρηση χονδρικού εμπορίου με κύκλο εργασιών μεταξύ € 1 και € 5 εκ;  Ή μία μεταποιητική βιομηχανία με κύκλο εργασιών από € 5 – € 10 εκ.;

Από την εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει ότι οι ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων αγνοούν την αξία του πιο σημαντικού περιουσιακού τους στοιχείου, της επιχείρησής τους. Στον κόσμο των επιχειρήσεων η άγνοια δεν είναι ποτέ ευτυχία. Αφήστε λοιπόν την άγνοια και τις εύκολες συνταγές από τους «κανόνες» που σας παρουσιάζουν διάφοροι «ειδικοί», και ελάτε να γνωρίσετε τον κόσμο του υπολογισμού της αξίας μίας επιχείρησης.  

Ο Γιάννης Εμπέογλου της Synapsis και ο Χρήστος Ρούσης της deals&DEALS, θα σας εξηγήσουν και θα σας παρουσιάσουν την φιλοσοφία του υπολογισμού μίας επιχείρησης σε απλά Ελληνικά, ξεκινώντας από την βασική αρχή ότι ο υπολογισμός της αξίας μίας επιχείρησης είναι πρώτα Κοινή Λογική και μετά πολύπλοκα μαθηματικά μοντέλα.

Σας περιμένουμε στο Σεμινάριό μας την Τετάρτη 09/10, στις 18:00, Καραγεώργη Σερβίας 2 & Σταδίου. Ελάτε να ακούσετε την ΣΩΣΤΗ απάντηση που θα δώσουν ΔΥΟ ειδικοί σε ΕΝΑ από τα πιο δύσκολα ερωτήματα στον κόσμο των Χρηματοοικονομικών. ΔΕΝ απαιτούνται ειδικευμένες γνώσεις για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://bbseminars.wordpress.com

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω